8,7/10 uit 50 beoordelingen

Diensten

Hypotheekadvies

Je kunt bij ons terecht voor alle zaken die te maken hebben met vastgoed zoals de aan-, verkoop en/of levering van je bestaande-of nieuwbouw woning, de vestiging-, oversluiting- en/of verhoging van je hypotheek.

Hypotheekakte

Team heeft een full service dienstverleningsconcept en is werkzaam op alle notariële rechtsgebieden op gespecialiseerd niveau. We zijn zowel gericht op de gangbare notariële zaken als ook op specialistische gebieden. De projectontwikkeling, estate-planning en herstructurering van bedrijven behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Onze gespecialiseerde Teams werken met jou en je adviseur samen binnen de verschillende vakgebieden. Zodoende kunnen wij ons met de volle aandacht richten op jouw wensen. Wil je meer weten over onze dienstverlening, hieronder staat een onderverdeling van de vakgebieden binnen het notariaat.

Veelgestelde vragen

Wat is een hypotheekakte?
Als u een huis koopt, heeft u een hypotheek nodig met daarbij een hypotheekakte. Bij een professionele geldverstrekker leent u het bedrag dat u nodig heeft. Zij verkrijgen dan het zogenaamde recht van hypotheek. Uw huis dient als onderpand. Zo weet de geldverstrekker zeker dat zij het geleende geld terugkrijgt. Natuurlijk dient uw inkomen voldoende te zijn om de hypotheek terug te kunnen betalen. De hypotheekakte moet bij een notaris worden opgesteld.
Wat doet de notaris precies voor het opmaken van een hypotheekakte?
Wat doet de notaris precies voor het opmaken van een hypotheekakte?
Mag ik mijn woning verhuren als ik een hypotheek ben aangegaan?
Mag ik mijn woning verhuren als ik een hypotheek ben aangegaan?

Voor meer vragen neem contact op!

Telefoon

+31 (0)43 328 27 50

Adres

Avenue Ceramique 105,

6221 KV Maastricht

E-mail

info@teamnotarissen.nl

Team Notarissen

Advies nodig op al uw notariële zaken?

Neem nu contact op met één van onze specialisten!